Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 11
Ga naar:   

op controle bij de kinderarts

13 juli 2011
Vandaag mochten we nog eens op controle gaan bij de kinderarts. het ideale moment om ook eens naar Brechtje zijn oortje te laten zien want het is nog altijd niet genezen. De dokter heeft hem maar veiligheidshalve antibiotica voorgeschreven, ondanks dat onze jongen vrolijk blijft verder spelen en er helemaal niet ziek uit ziet. Ondertussen meet Brechtje al 81,5 cm en weegt hij 10,200 kg. Arne is al 107 cm groot en weegt 17,7 kg. Hij wou hem niet echt laten onderzoeken door de dokter. Maar nadat hij een leuke belleblazer in de vorm van een brandweerman gekregen had, kreeg de dokter toch een knuffeltje. Eind goed al goed ;-)

Buurtbbq

10 juli 2011
Vandaag was het buurtbbq van de Laarstraat en de Ankerstraat. Onze twee jongens zijn superflink geweest. Ze waren alletwee al mee paraat om 8 uur 's morgens om alles op te zetten, hebben héél véél gespeeld en zijn zelfs alletwee in volle feestdrukte eens in slaap gevallen, Brechtje gewoon in zijn buggy, Arne in de zetel bij Karolien en Chris. Brecht had blijkbaar last van zijn oortje, want ineens kwam er etter uit, maar dat was geen reden om te stoppen met spelen voor hem. Wat een sterke jongen.

gaan spelen bij Jana

09 juli 2011
deze namiddag mocht Arne eens gaan spelen bij zijn klasgenootje Jana. En er waren nog verschillende kindjes van zijn klasje. In het begin moest hij wel wat loskomen maar nadien speelde hij vrolijk mee.  We kijken al uit naar de volgende ontmoetingen met de klasgenootjes van Arne.

laatste schooldag

30 juni 2011
Wat gaat de tijd toch snel! Het eerste schooljaar van Arne zit er al op!

kruipertje

09 februari 2011
Brechtje is niet alleen een poepschuiver, hij kan nu ook gewoon kruipen. Hij geraakt dus overal waar hij wil geraken. En hij begint hem ook goed recht te trekken aan de salontafel; Daar blijft hij zelfs al enkele minuutjes aan rechtstaan voor hij weer omver valt. Het speelgoed van Arne is dus niet meer veilig.
Arne gaat steeds liever en liever naar school. Van de ene dag op de andere zei hij: "ik ga flink zijn" en inderdaad, vanaf dan waren er 's morgens geen traantjes meer bij. Dat is wel veel plezanter om hem zo te kunnen afzetten.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.